Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση
Διαφήμιση

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ-ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΥ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΙΛΙΣΙΑ ΡΕΛΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ MD, MSc, PHDc

Ο Ρέλλιας Ιωάννης MD, MSc, PHDc είναι Γυναικολόγος – Μαιευτήρας και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην πλατεία Μαβίλη. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και εν συνεχεία ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών «Έρευνα στη Γυναικεία Αναπαραγωγή» με βαθμό πτυχίου «Άριστα» 9,24.

Είναι υποψήφιος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάσθηκε ως υπεύθυνος ιατρός πολυκεντρικής κλινικής μελέτης σχετικά με την ανοσοθεραπεία του καρκίνου μαστού στο αντικαρκινικό νοσοκομείο Αθηνών «Άγιος Σάββας».

Ειδικεύτηκε στη Μαιευτική – Γυναικολογία, στην Α’ Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Γενικό Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», και εξειδικεύτηκε στο Τμήμα Μαστού, στο ίδιο νοσοκομείο.

Παράλληλα με το ιδιωτικό ιατρείο, συνεργάζεται με το μαιευτήριο «Μητέρα», με το «Ερρίκος Ντυνάν» και άλλες κλινικές.

Είναι μέλος της Ελληνικής Μαιευτικής – Γυναικολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού, της Ελληνικής Γυναικολογικής Εταιρείας Παθήσεων Μαστού και της Ελληνικής Εταιρείας Περιγεννητικής Ιατρικής. Είναι εκλεγμένο μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου της Ελληνικής Γυναικολογικής Εταιρείας Παθήσεων Μαστού από το 2018.


ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΥ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΙΛΙΣΙΑ ΡΕΛΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ---doctors4u.gr
Διαφήμιση

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

Κατόπιν Ραντεβού

Τρίτη

Κατόπιν Ραντεβού

Τετάρτη

Κατόπιν Ραντεβού

Πέμπτη

Κατόπιν Ραντεβού

Παρασκευή

Κατόπιν Ραντεβού

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Επικοινωνήστε με τον κάτοχο

Αφήστε μια κριτική

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Διαφήμιση