Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ | ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ | ΓΟΥΒΙΑΝΑΚΗ ΑΝΝΥ

Η Άννυ στην ηλικία των 6 ετών ξεκίνησε την ενασχόλησή της με τον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό. Αρχικά ασκήθηκε στην ενόργανη γυμναστική και το μπαλέτο. Στην ηλικία των 12 ετών ασχολήθηκε με το Σκι Δρόμων Αντοχής και εισήχθηκε στην Εθνική Ομάδα, κατακτώντας Πανελλήνιες διακρίσεις.

Έλαβε μέρος σε διεθνείς αγώνες και Παγκόσμια πρωταθλήματα. Στη συνέχεια μεταπήδησε στο αγώνισμα του Ορειβατικού Σκι, όπου στα πλαίσια της εθνικής ομάδας συμμετείχε σε μεγάλες διοργανώσεις και Παγκόσμια πρωταθλήματα, με καλύτερη ατομική διάκριση την 10η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ορειβατικού Σκι, Madonna di Campiglio Italy, 2008.

Τον Ιούνιο του 1998 αποφοίτησε από το Τμήμα Φυσικής Αγωγής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τον Οκτώβριο του 2001 ολοκλήρωσε το Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Αριστοτελείου Πανεπιστημίου με κατεύθυνση: «Φυσική δραστηριότητα για ειδικούς πληθυσμούς». Η συνεχής επιθυμία της για εμπλουτισμό των γνώσεών της, με στόχο πάντα την επίτευξη της καλής υγείας και την διατήρηση της άριστης φυσικής κατάστασης των ανθρώπων, την οδήγησε στο τμήμα Διατροφής-Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης, από όπου αποφοίτησε τον Οκτώβριο του 2006.

Μελετώντας το ανθρώπινο σώμα και θέτοντας σε εφαρμογή ό,τι αποκόμισε από την περίοδο των σπουδών της, διαπίστωσε ότι απαιτείται μια ολιστική προσέγγιση θεραπείας για να προκύψει ουσιαστική ίαση. Εκτός από την εκγύμναση του φυσικού σώματος και τις διατροφικές συστάσεις, χρειάζεται να δοθεί έμφαση και στο ψυχολογικό/συναισθηματικό κομμάτι του ατόμου το οποίο αποτρέπει τον άνθρωπο από την εφαρμογή και την υλοποίηση των στόχων του. Έτσι πρόσθεσε στην εκπαίδευσή της τις ενεργειακές θεραπείες, παρέχοντας μία νέα οπτική στην διαδικασία εξισορρόπησης του σώματος, του νου και της ψυχής.

Η Άννυ είναι επίσης πιστοποιημένη Yoga Instructor, 500h RYT Yoga Alliance (Yoga & Budo Center με τον Ανδρέα Προβελέγγιο). Μέσα από αυτό το ολιστικό σύστημα άσκησης, διατροφής και θεραπείας που δημιούργησε, κάθε άνθρωπος της σύγχρονης κοινωνίας, έχει την ευκαιρία να βελτιώσει το φυσικό του σώμα, τις διατροφικές του συνήθειες, την ψυχική, σωματική υγεία και ευεξία του, ισορροπώντας όλες αυτές τις πλευρές του, με εύκολο, ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο.


ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ | ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ | ΓΟΥΒΙΑΝΑΚΗ ΑΝΝΥ - doctors4u.gr

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

Κατόπιν ραντεβού

Τρίτη

Κατόπιν ραντεβού

Τετάρτη

Κατόπιν ραντεβού

Πέμπτη

Κατόπιν ραντεβού

Παρασκευή

Κατόπιν ραντεβού

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Επικοινωνήστε με τον κάτοχο

Αφήστε μια κριτική

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed