Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

LIFE COACH ONLINE | ΦΩΝΑΖΑΚΗ ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ

Ονομάζομαι Μαριαλένα Φωναζάκη. Η αγάπη μου για τις ανθρωπιστικές επιστήμες με ώθησε στην ολοκλήρωση σπουδών στο life coaching, αφενός μέσω του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και αφετέρου μέσω του διεθνούς φορέα AC. Είμαι μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Coaching και του AC. Επίσης, διαθέτω επιπρόσθετα πιστοποιητικά στους τομείς “Mindfullness”, “Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπευτική Προσέγγιση” και “Life Coaching” CPD Accredited, ενώ η επιμόρφωσή μου δεν σταματά ποτέ…

Στη μέχρι τώρα πορεία μου έχω υπάρξει διευθύνουσα σύμβουλος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου μεγάλων και επιτυχημένων εταιρειών, ενώ παράλληλα διατηρώ και διευθύνω τη δική μου επιχείρηση MF Desmefsis Coaching. Οι υπηρεσίες life coaching που παρέχω ειδικεύονται στην αυτοεκτίμηση και στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης σε όλους τους τομείς της ζωής.

Η εμπειρία μου στον κόσμο των επιχειρήσεων και στην ελεύθερη αγορά με οδήγησε να εκτιμήσω τις συχνές προκλήσεις και να μαθαίνω να τις διαχειρίζομαι. Δεν είχα μάθει να αντιμετωπίζω τις αλλαγές. Μέχρι που συνειδητοποίησα ότι η ελλιπής αυτοεκτίμηση και η απουσία αυτοπεποίθησης κρύβονταν πίσω από κάθε φόβο μου. Έτσι, ενέτεινα την προσωπική μου εργασία οικοδόμησης μίας υγιούς και ισχυρής σχέσης με τον εαυτό μου, θεμέλιο της οποίας είναι η αυτοεκτίμηση.

Όραμά μου είναι να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους μπορώ, να αποκτήσουν μία υγιή και ισχυρή σχέση με τον εαυτό τους, να ενισχύσουν την αυτοεκτίμησή τους και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση στους τομείς της ζωής που τη στερούνται. Αναγνωρίζοντας την αξία της αυτοεκτίμησης και τα δώρα που κρύβονται πίσω από τη δύναμη της αυτοπεποίθησης, σκοπός μου είναι να σου παρέχω ουσιαστική βοήθεια, μέσω βιωματικών ασκήσεων και ατομικών συζητήσεων, ώστε μέσα από την coachingσυνεργασία μας να αποκομίσεις τα μέγιστα δυνατά οφέλη οικοδομώντας την εμπιστοσύνη προς τον εαυτό σου και εκτιμώντας την αξία σου.

Οι coaching συνεδρίες γίνονται αποκλειστικά online. Έτσι, μπορείς να επωφεληθείς στον μέγιστο βαθμό, με το να βρίσκεσαι στην άνεση του προσωπικού χώρου σου, δίχως άσκοπες μετακινήσεις και περιττά έξοδα.

Είσαι έτοιμος/η να ξεκινήσουμε?»

Υπηρεσίες:

  • Coaching Αυτοεκτίμησης
  • Coaching Εμφανισιακής Αυτοπεποίθησης
  • Coaching Οικονομικής Αυτοπεποίθησης
  • Coaching Εργασιακής Αυτοπεποίθησης
  • Coaching Κοινωνικής Αυτοπεποίθησης

LIFE COACH ΓΕΡΑΚΑΣ | ΦΩΝΑΖΑΚΗ ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ - doctors4u.gr
Επισκέψεις:229
Σήμερα: 1

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

09:00 - 21:00

Τρίτη

09:00 - 21:00

Τετάρτη

09:00 - 21:00

Πέμπτη

09:00 - 21:00

Παρασκευή

09:00 - 21:00

Σάββατο

ΚΛΕΙΣΤΑ

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

Επικοινωνήστε με τον κάτοχο
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

Η βαθμολογία σας

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Ευη 12/11/2021 21:18
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση

Ειδα αποτελεσμα απο τη 2η συνεδρια μας. ειναι καταπληκτικη!

Alex M. 05/11/2021 22:00
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Κατάρτηση

Mia epaggelmatias pou noiazetai pragmatika gia ton ANTHRWPO.

Υπάρχουν 8 επόμενες βαθμολογίες Επισκόπηση Επόμενων Αξιολογήσεων